Archives

All posts by strømmenthai2

                                                                                        Kjære kunde!
                                 Strømmen Aromaterapi & Thaimassasje as har åpnet ny avdeling
  Strømmen Aromaterapi & Thaimassasje as har holdt til i Strømsveien 82 a siden 2013.Vi har blitt veletablert og har stor pågang så vi har utvidet bedriften med et ekstra lokale i Støperiveien 10 c. (rett over gaten for Strømmen Storsenters ekspress parkering).Her er det nyrenovert,koselig og fint.Tilsammen har vi nå 10 senger til disposisjon for våre kunder.Dere er hjertelig velkommen til å besøke oss både i Strømsveien 82 a og i Støperiveien 10 c  for en god og avslappende stund med velvære hos oss. drop gjerne innom eller ring for timebestilling.
 
Tlf  Strømsveien 82 a   Tlf Støperiveien 10 c
63 81 4352
 48 64 63 01

 

Mvh.  Strømmen Aromaterapi & Thaimassasje as
Somwang Wollaug ( daglig leder)

 

 

 

 

 

 

 

Velkomme til oss!

Du  fortjener en avslappende stund hos oss med velvære.Prøv en av våre behandlinger og drøm deg av sted fra hverdagens stress, slit og mas. En times massasje eller aromaterapi, vil gjøre deg til et nytt menneske.Virkningen vil sitte i kropp og sjel lenge

canstockphoto20275187(1)canstockphoto20274793 (2)

Du er hjertelig velkommen.

 

 

 Massasje
er blitt praktisert i tusener av år.Virkningene er veldokumenterte og forteller oss tydelig og klart at det er dette Er godt for kroppen. I dagens samfunn er det mye stress og ikke så mye tid til å slappe av.Derfor knyter musklene seg og blir stive, og blodsirkulasjonen går tregt.Dette gir smerter i kroppen og hodepine.Prøv vår thaimassasje eller aromaterapi og drøm deg av sted fra hverdagens stress og mas.Massasje kan gjøre godt for både kropp og sjel.Du er alltid velkommen og vi ønsker at et besøk hos oss skal bli en positiv opplevelse.
canstockphoto1826981